Nu tar vi steget in i framtiden!

Nu tar vi steget in i framtiden!

Nu tar vi steget in i framtiden!
Nio demonteringsanläggningar byter namn till MärkesDemo.

För att tydligare visa vårt samarbete för våra kunder kommer ett flertal demonteringsanläggningar runt om i landet att framåt agera under ett gemensamt varumärke – MärkesDemo. Närmast ut är nio demonteringar inom Atracco Group* som kommer att byta namn 2 maj.
MärkesDemo har funnits som en samarbetande grupp av demonteringar sedan 2011 och nu är det dags att ta nästa steg! Alla anläggningar kommer fortsatt att verka fristående och behålla sina organisationsnummer.
”Det är väldigt positivt för varumärket MärkesDemo att en stor aktör som Atracco Group väljer att byta namn på sina anläggningar” säger Göran Torehall, Styrelseordförande i samverkansbolaget MärkesDemo.
Tillsammans kommer vi att vara verksamma i hela landet och navet blir e-handelsplatsen markesdemo.se.
Vi som verkar inom MärkesDemo kommer fortsätta att utveckla och förbättra vår gemensamma modell utifrån ett hållbart perspektiv. MärkesDemo är ett bra val för miljön och en bättre affär för alla.
Det här är en utveckling som ger oss en unik samlad erfarenhet av effektiva och lönsamma lösningar. Det ger oss även ett produktsortiment som uppfyller alla krav och täcker våra kunders behov.
”Namnändringen är starten på ett tydligare erbjudande till både våra kunder och leverantörer” avslutar Magnus Tagesson, COO Atracco Group

*Följande bildemonteringar ingår i Atracco Group: Atracco Hedemora, Atracco Växjö, Atracco
Stockholm, Bildemontering i Helsingborg, Signalen Mönsterås, Signalen Linköping,
Upplands Bildemontering, Thomassons och Örebro Bildemontering.

 

 

PS! Vårt Däck & Servicecenter på Kumlagatan 9 heter fortfarande Bildemo och vi har samma organisationsnummer, men jobbar under olika varumärken.