Vi söker ny platschef

Vi söker ny platschef

Då vår nuvarande platschef vill ägna sig åt nya utmaningar söker vi nu hans efterträdare.

Driven Platschef med goda ledaregenskaper

Du har en lång erfarenhet av att leda och entusiasmera större personalgrupper. Du är en engagerad och driven ledare som arbetar strukturerat och gillar att leda och inspirera. Du är lyhörd, kan sätta ner foten och fatta beslut när det behövs och delar vår tro att en bra och säker arbetsmiljö gör skillnad. Du är van att hålla i taktpinnen och får saker och ting gjorda utan att tappa din lyhördhet från organisationen. Till din hjälp har du ca 15 kompententa medarbetare. Under högsäsong växlar alla upp i tempo och vi förstärker verksamheten med ytterligare ca 15 säsonganställda.

Du ansvarar för den dagliga driften av däckanläggningen som innefattar produktion, lager samt försäljning/admin. Du har fullt personal och budgetansvar. Du är en positiv person som arbetar proaktivt med en god analytisk och övergripande förmåga med medarbetarna och våra kunder i fokus. Du har ett synligt ledarskap och ser det naturligt att stötta och handgripligen hjälpa till under högsäsong för däckbyten.

Du kommer aktivt delta och påverka Bildemos framtida utveckling. Rapportering sker direkt till
Bildemos VD placerad i Uppsala.

Vi kommer ställa mycket stor vikt vid dina personliga ledaregenskaper, erfarenhet ifrån verkstad/däck är meriterande men inget krav

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Costas Roussos på telefon 0728414594.
Maila din ansökan till: costas.roussos@atracco.se

Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.
Vi ser fram emot din ansökan!