Vi söker ny VD

Vi söker ny VD

Upplands Bildemontering AB står inför många spännande utmaningar där tillväxt med bibehållen lönsamhet står i fokus. Då vår nuvarande VD kommer pensionera sig söker vi dig som har vilja och kompetens att fortsätta att utveckla verksamheten.

Driven VD med säljfokus

Som VD för Upplands bildemontering AB ansvarar du för vår bildemonteringsanläggning MärkesDemo i Uppsala och vår däckanläggning Bildemo Däck & Servicecenter. Till din hjälp har du kompetent och driftig personal på respektive anläggning. I rollen ingår fullt personalansvar för verksamheten, budgetansvar, att leda och genomföra förändringar, implementera projekt och följa upp. Rapportering sker direkt till Atracco AB:s VD som är placerad i Borås.

Vi ser att du har en lång erfarenhet som VD, alternativt övergripande ansvar för en större verksamhet. Som person är du proaktiv, entusiastisk och van att driva verksamheter via uppföljning och ett coachande ledarskap. Vi ser också att du har goda dokumenterade kunskaper inom främst försäljning, produktion och personalfrågor. I arbetet förekommer tjänsteresor därför är körkort ett krav.

Som person är du självgående med ett stort engagemang, utan att tappa din lyhördhet för våra medarbetare och kunder. Du är lösningsorienterad med en mycket god analytisk och strategisk förmåga. Rollen kräver också att du är
en god kommunikatör med ett strukturerat och målinriktat arbetssätt.

Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Costas Roussos
Operations Atracco AB på telefon 0728414594, costas.rousso@atracco.se

Alternativt Magnus Tagesson EVP på Atracco Group AB på telefon 0702493362,
magnus.tagesson@atracco.se

Sök tjänsten via mail job@atracco.se
Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!