Vi söker personal till varuutlämningen

Vi söker personal till varuutlämningen

Vi expanderar och behöver förstärka vår organisation med en varuutlämnare.

Arbetsuppgifter
Som varuutlämnare kommer du att ta emot inkommande godsleveranser. Du sköter orderplockning och paketering samt lämnar ut varor till våra kunder vid servicedisken. En viktig del av ditt arbete är kvalitetskontroll, du kommer att avsyna och kontrollera produkter så att de motsvarar den förväntan kunden har. Du kommer även hjälpa till i kassan vid behov och för den som så småningom vill utvecklas till säljare är detta ett bra första steg på vägen!

Din kompetens
Du har god kännedom om bilar och reservdelar och det här är ditt stora intresseområde som du verkligen brinner för. Vi ser gärna att du har något eller några års yrkeserfarenhet som bilmekaniker, kundmottagning eller andra arbetsuppgifter där du hanterat fordonsprodukter. Har du truckkort och/eller C-körkort är det meriterande.
Du är en person som trivs med ett tempofyllt jobb och att kunder och godstransporter ibland dyker upp när du redan har händerna fulla ser du som roligt och omväxlande. Du är serviceinriktad och behåller lugnet även när det är full fart. Du är flexibel och lyhörd för när andra inom teamet behöver din hjälp.

Övrigt om tjänsten
Vi erbjuder heltidsarbete med en inledande 6 månaders provanställning och en arbetsplats med god stämning, hög arbetsmoral och många skratt!

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att maila till jan.andersson@bildemo.com


17 mars, Uncategorized.