Vi söker två bildemontörer

Vi söker två bildemontörer

Vi expanderar och behöver förstärka vår organisation med två bildemontörer.

Är du en tävlingsinriktad person som arbetar effektivt och drivs av att se snabba resultat? Är du praktiskt lagd och har erfarenhet av att mecka med bilar eller andra fordon på arbetet eller fritiden? Då kan du vara den vi söker till tjänsten som Uppsala snabbaste bildemontör!

Din roll
Bildemo söker två bildemontörer som kommer att tillhöra återvinningsavdelningen som idag består av 20 medarbetare. Som bildemontör blir du en viktig kugge i ett väl fungerande maskineri. Du kommer att demontera bildelar från inkommande fordon, efter att din kollega har utfört en analys gällande åtgärder och sammanställt en order som du arbetar efter. Ditt ansvar är att få loss dessa delar på ett säkert och bra sätt, samtidigt som du ser till att arbetet flyter på snabbt och smidigt. När delarna är demonterade lämnar du dem vidare till dina kollegor som tvättar delarna och lägger in dem på lagret. Avslutningsvis ser du till att registrera och kvittera ditt utförda arbete i hanteringssystemet. Det ingår även att stötta däckavdelningen gällande däckbyten under en kortare period på våren och hösten.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är praktiskt lagd och har erfarenhet av att skruva med bilar eller andra fordon. Du behöver inte ha någon formell erfarenhet inom branschen utan du kanske har en hobby som innefattar mycket meckande eller är uppväxt på en gård där du har reparerat och skruvat isär fordon och maskiner. Du behöver även ha goda kunskaper i svenska. Har du erfarenhet av att arbeta som bildemontör eller en annan liknande roll så ses det som meriterande. B-körkort ses som ett plus, likaså truckkort och heta arbeten certifikat.

Som person är du effektiv och motiveras av att se snabba resultat i ditt arbete. Du är tävlingsinriktad och resultatorienterad. Vidare är du samarbetsvillig, flexibel och prestigelös då det ses som en förutsättning för att flödet ska fungera så bra som möjligt.

Övrig information
Placering Uppsala, Möllersvärdsgatan 8.
Tillsvidareanställning på 100 %, 6 månaders provanställning tillämpas.

Låter det här som en tjänst för dig? Tjänsterna kommer att tillsättas så snart vi har hittat rätt personer, så skicka in din ansökan redan idag!

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att maila till jan.andersson@bildemo.com


17 mars, Uncategorized.