Upplands Bildemontering AB är ett expansivt bilåtervinnings och däckföretag i Uppsala. Vi finns idag på fyra ställen med 60 anställda, varav 20 som jobbar på vårt Däck -och servicecenter, och förser våra kunder med 50 000 däck, 15 000 fälgar per år.
Har du ett stort bilintresse, gillar att arbeta i team och drivs av att arbeta i ett högt tempo? Har du dessutom erfarenhet av skifta och montera däck? Då kan detta vara tjänsten för dig!


Vi söker Däckmontör

Vi på Bildemo behöver omgående stärka upp vårt team med en däckmontör på heltid. På Bildemo är vi idag 60 personer som samarbetar nära med varandra och tar ett gemensamt ansvar för vårt företag.

Vi vänder oss till dig som gillar att ge bra kundservice och samtidigt arbeta med kroppen. Du är praktiskt lagd och gillar att jobba med människor och bilar.

Som däckmontör på Bildemo kommer du att ta emot kunder som har bokat tid samt drop-in-kunder. I dina uppgifter ingår montering av däck och fälgar, balansering av däck och övrigt förekommande uppgifter kopplade till däckservice.

Vem söker vi?
Du är en praktisk person som inte har ”tummen mitt i handen”. Vi ser gärna att du har ett bilintresse och har erfarenhet av att byta däck. Eftersom jobbet är bitvis tungt är det viktigt att du har god fysik och eftersom du har kontakt med våra kunder ser vi att du är en glad och serviceinriktad person med goda kunskaper i svenska.

Har du erfarenhet från bil- eller gummiverkstad är det meriterande men inget krav.
Det är också meriterande om du har truckkort.
Vi värdesätter framför allt att du har en bra attityd och inställning till jobbet.
B-körkort är ett krav.

Välkommen med din ansökan. Intervjuer sker löpande så ansök redan idag dock senast 30/6, genom att maila till jobb@bildemo.com. Skriv däckmontör i ämnesraden.

dackmontor