Vi söker en driven säljare

Vi växer och behöver stärka upp med en butikssäljare till Atracco Uppsala

Vi söker en driven säljare till vår butik i Uppsala. Tjänsten består i första hand försäljning av bildelar men även sedvanliga butiksgöromål ingår så som; reklamationshantering, skyltning, upplockning av varor mm.

Vi söker dig som brinner för försäljning, gillar utmaningar och älskar att träffa nya människor. Ordningsam, flexibel och lösningsorienterad är viktigt då man ska kunna lösa problem som uppstår under arbetsdagen.
Tjänsten är heltid, fast månadslön erbjuds, kollektivavtal finns.

Välkommen in med din ansökan till: Jobba@atracco.se

Eller Atracco Uppsala/Jobba
Möllersvärdsgatan 8
75450 Uppsala

Atracco är nordens största bildemonteringsgrupp med 13 anläggningar i Sverige och Norge. Vi är ett expansivt företag, ledande i Norden inom miljövänlig bildemontering och försäljning av begagnade bildelar.

Verksamheten består av återvinning och försäljning av nya och begagnade bildelar, materialåtervinning samt nya däck och fälgar.
Vi är övertygade om att miljömässig och effektiv demontering samt närmare kundsamarbeten och e-handel är nyckelord för framtiden inom bildemontering. Genom att återanvända bildelar sparar konsumenter, verkstäder och försäkringsbolag miljön och de ekonomiska vinsterna är betydande.