Upplands Bildemontering AB är ett expansivt bilåtervinnings och däckföretag i Uppsala. Vi finns idag på tre ställen med 60 anställda, varav 20 som jobbar på vårt Däck -och servicecenter, och under ett normalår förser vi våra kunder med ca 50 000 däck och 6000-8000 fälgar.

Vi expanderar och behöver förstärka vår organisation med en innesäljare med fokus på däck. Som innesäljare kommer du att ha ett roligt jobb med varierande arbetsuppgifter och många kundkontakter.

Du kommer att möta våra kunder i butiken och per telefon men också via vår framgångsrika webbutik. Du kommer att vara rådgivande för dina kunder i deras val av rätt produkt och du ser alltid till att kundens behov är vägledande i din försäljning – du säljer rätt kvalitet och till rätt pris därför att du vet att nöjda kunder kommer tillbaka. Under däcksäsongen är det 100% fokus på huvuduppgiften och mellan säsongerna så har du också andra uppgifter såsom utskick av erbjudanden, uppdatera kunddatabasen etc.

Din Profil
Du har en stark egen drivkraft, är engagerad och trivs med att arbeta mot uppsatta mål. Du har lätt för att jobba i team med den lyhördhet som krävs för att samarbeta med andra. Vi söker dig som tycker om att göra affärer och ge bra service! Du är en driven person som får ”magpirr” när du gör affärer men du är också strukturerad och noggrann liksom du har förmågan att på ett pedagogiskt sätt förklara och ge råd till dina kunder.

Vi erbjuder heltidsarbete med en inledande 6 månaders provanställning och en arbetsplats med god stämning, hög arbetsmoral och många skratt!

Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet

Meriterande
Erfarenhet från däckbranschen
Tidigare jobbat med sälj
Relevant utbildning inom sälj

Språkkrav
God svenska

Ansökan:

Välkommen med din ansökan. Intervjuer sker löpande så ansök redan idag dock senast 15/9, genom att maila till jobb@bildemo.com. Skriv Innesäljare i ämnesraden.