AC Service Uppsala

Bildemo erbjuder även AC-service på vår verkstad i Uppsala. Vi utför alla typer av service för air condition, som AC-service, AC-reparation, AC-rengöring eller påfyllning av AC. I dagsläget kan vi endast serva bilar med köldmedia r134a. (Vanligtvis bilar tillverkade fram till år 2017) 

ac service certifikat

Dags för AC-service?

För att fungera så effektivt som möjligt behöver bilens AC-system servas med jämna mellanrum, helst en gång vartannat år. Även om din AC fungerar fint nu kan service öka livslängden och minska risker för onödiga utgifter i form av framtida reparationer.

Med tiden kan din AC tappa effekt och kyla dåligt, eller kanske till och med gå sönder. En bils AC-system tappar ungefär 5-8% köldmedia/år. Det innebär att kompressorn med tiden får arbeta hårdare och hårdare för att uppnå samma effekt av kylningen, vilket till slut kan orsaka kompressorhaveri. Under en service av AC-system ska köldmediemängden tömas, vi vacuumsuger sedan systemet och fyller på med rätt mängd gas. Se till att ha en fortsatt behaglig temperatur i bilen genom att serva din AC.

Boka din AC-service i Uppsala hos oss på Bildemo. Vi är en certifierad verkstad där din bil och AC är i trygga händer. I AC-service ingår tömning av gas, testning av tryck och läckagesökning med UV-lampa eller elektronisk läckagesökare samt påfyllning av köldmedel och olja.

Vi gör även AC-kontroll. I den ingår:

  • Kontrollering av värden för hög- och lågtryckssida
  • Kontroll av kompressorns funktion
  • Kontroll av kondensorfläktens funktion
  • Kontrollering av skicket på drivremmarna
  • Kontrollering av eventuella skador på komponenterna

AC-service: Pris

AC-service (Kontroll, påfyllning och reparationer).

  • AC service Ink fyllning 1350:-
  • Återfyllning efter reparation 922:-
  • Felsökning AC upp till 60 min 1179 :-
  • Ev. reparation – offert/prisförslag lämnas alltid

Boka AC-service

Välkommen att boka din nästa AC-service hos oss. Oavsett om du och din bil är i behov av en AC-service eller AC-reparation så hjälper vi dig. Våra duktiga och specialiserade mekaniker är certifierade för att arbeta med AC-utrustning i alla typer av bilar. 

Vi kan endast serva bilar med köldmedia r134a. (Vanligtvis bilar tillverkade fram till år 2017) 

Köp däck & fälg online!

Vi har ett stort utbud av däckmärken från marknadens ledande märken. Via vår däckväljare hittar du snabbt rätt däck till din bil. Du väljer om du vill ha enbart däcken eller komplett hjul med däck och fälg.