Nu lanserar LKQ Atracco Sverige (där Bildemo ingår) sin senaste satsning inom fordonsindustrin genom att introducera begagnadebildäck.se, en innovativ e-handelsplats som specialiserar sig på högkvalitativa begagnade bildäck.
Med miljö, kvalitet och kundnöjdhet i fokus strävar begagnadebildäck.se efter att bli den främsta destinationen för bilägare som letar efter kostnadseffektiva och pålitliga alternativ för sina däckbehov.

Vad erbjuder begagnadebildäck.se?
Brett Sortiment: Begagnadebildäck.se erbjuder ett omfattande utbud av begagnade sommar- & vinterdäck i olika dimensioner och varumärken.

Kvalitetssäkrade Produkter: Varje däck som säljs på begagnadebildäck.se genomgår en noggrann kvalitetskontroll för att säkerställa att de uppfyller rätt standard och kundens förväntan


Enkel och Säker Beställningsprocess: Med en användarvänlig och säker plattform är det enkelt att navigera och göra inköp på begagnadebildäck.se. Detta för att skapa en smidig och tillförlitlig shoppingupplevelse för alla kunder.


Miljömedvetenhet: Genom att främja återanvändning av bildäck bidrar begagnadebildäck.se till en mer hållbar miljö. Genom att välja begagnade däck gör kunden inte bara ett ekonomiskt val utan också ett miljövänligt sådant.

Varmt välkomna till begagnadebildäck.se, där kvalitet möter kostnadseffektivitet!