Vill du jobba med återvinning inom bilindustrin?

Vi växer och behöver stärka upp med fler bildemontörer till våra anläggningar i Mönsterås,
Helsingborg, Örebro och Uppsala

Gillar du att skruva med bilar? Det är precis vad en bildemontör gör, fast baklänges. Här gäller det att ta isär och ta vara på
delarna. Vi söker nu dig som vill jobba med oss i våra baklängesfabriker.
Vi tror att du är positiv, flexibel och energisk. Du är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter effektivitet och hög arbetskvalité. Du har lätt för att känna motivation och är snabb med att sätta i gång med sådant som ska göras. Du har talang för att organisera, strukturera och prioritera ditt arbete. Miljön är viktig för dig och att få jobba med återvinning känns helt rätt. Du är social och uppskattar att ha kollegor att resonera och diskutera med. Din utgångspunkt är att respektera andras åsikter och att alltid uppträda hänsynsfullt och vänligt.

Känner du igen dig i beskrivningen ovan samt har ett intresse för bilar och bilteknik?
Längtar du dessutom efter att få börja arbeta i ett företag där man brinner för utveckling, hållbarhet och tillväxt! Då är detta tjänsten för dig!
Du kommer främst att arbeta med demontering och inskrivning av delar men även andra moment kan förekomma.
Huvudinriktningen är att demontera krockskadade bilar men också däckhantering, tvätt av delar, truckkörning samt inskrivning av delar. Arbetet sker mot framtagna produktionsmål där lönsamhet samt effektivitet är ledord.

Ansvar och befogenheter
Som medarbetare inom demonteringen förväntas du utföra och ansvara för nedanstående uppgifter och ha följande befogenheter:
• Demontering på lyft och tillhörande arbetsuppgifter
• Motordemontering och tillhörande arbetsuppgifter
• Däckhantering, tvätt av delar och tillhörande arbetsuppgifter
• Kontrollera delarnas kvalitet och inskrivning av dessa.
• Truckkörning förekommer på vissa anläggningar

Vi ser gärna att du har en fordonsteknisk utbildning eller kan visa upp motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt.
B- körkort är ett plus.
Du behärskar det svenska språket väl i såväl tal som skrift.

Det är meriterade om du har utbildning gällande:
• Travers
• Billyft
• Truck
• Hjullastare
• Fordonselektronik

Vi på Atracco erbjuder dig ett fartfyllt arbete med fasta arbetstider måndag till fredag, härliga arbetskollegor och schyssta villkor. Vi har kollektivavtal (IF Metall) och vi erbjuder ett friskvårdsbidrag till alla anställda. För rätt person finns möjlighet till utveckling och utbildning. Vår passion för miljöfrågan driver oss på daglig basis, och som nordens största bildemonteringskedja spelar vårt arbete stor roll för branschens återvinningsmaskineri.

Vi ser fram emot din ansökan!
Skicka din ansökan till [email protected]. Ansökan är öppen fram till den 20 augusti, vi tar emot ansökningar fram tills den dagen och först efter det kommer vi att behandla ansökningarna.

återvinning bilindustri